Varför Hälsobryggeriet?


Runt sekelskiftet år 1900 byggdes bryggeriet i kalleberga. Det var i produktion enda fram till 1970-talet. Här bryggdes det svagdricka till hela kommunen och många minns ännu smaken av Oskar Nilssons bryggd. Den lär ha smakat förträffligt och till jul var den lite starkare än vanligt. Det kända hela byn med omnejd till och kön ringlade sig långt nedåt gatan av glada julfirare som skulle ha sitt svagdricka till julbordet.


Efter att ha stått tomt i 40 år har bryggeriet nu fått nytt liv. Många detaljer från bryggeritiden finns bevarade medan det nu fungerar som massagemottagning.


Hälsobryggeriet erbjuder en alldeles unik miljö som inbjuder till avslappning och harmoni.


Hur vill du koka ihop ditt livselexir?

Saker ni kanske inte visste!


Jag älskar att sjunga och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag är med i SanctaMaria kören i Ronneby och Bachspeglarna som är en fristående vokalensemble. Jag har en mängd olika uppdrag i olika stilar som solist.


Främst sjunger jag på privata kyrkliga ceremonier såsom dop, bröllop och begravningar. Men också tillsammans med olika orkestrar, Jag har även spelat musikal, tex. Jesus Christ Superstar och Spelman på taket.


Ska du kanske gifta dig, eller kanske någon närstående har lämnat jordelivet, är du väkommen att kontakta mig. Jag hjälper gärna till med att ta fram bra förslag på musik till ert speciella tillfälle.